تعريف 200 رشته ‌صنايع‌‌دستي در زير مجموعه مشاغل خانگي کشور

سرپرست اداره کل آموزش و حمايت از توليد معاونت صنايع‌دستي در گفتگو با خبرنگار ميراث آريا(chtn)، ضمن بيان اين مطلب گفت: همراه با دستورالعمل حمايتي و نظارتي معاونت صنايع‌دستي در بخش ساماندهي مشاغل خانگي، فهرستي از رشته‌هايي که در اين مجموعه قرار مي‌گيرند نيز ارائه شد.

آرش بهادري با اشاره به اينکه از هر استان تعدادي رشته بر اساس دو شاخص اصلي انتخاب شده است، اظهار داشت: بازار فروش مناسب و قابليت توليد در محيط خانگي از ويژگي‌هايي است که مورد توجه قرار گرفت.

وي ادامه داد: بيش از 250 رشته فعال صنايع‌دستي در کشورمان وجود دارد که البته همه آن‌ها قابليت کار در محيط خانگي را ندارند.

سرپرست اداره کل آموزش و حمايت از توليد تصريح کرد: در ميان رشته‌هاي معرفي شده به وزارت کار و امور اجتماعي رشته‌هاي تکراري نيز به چشم مي‌خورد.

بهادري افزود: به طور تقريبي 206 رشته صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي البته با ذکر تکرار رشته‌هايي که در اغلب استان‌ها فعال هستند، به وزارت کار معرفي شد.

اين مقام مسئول با بيان اينکه فعاليت در رشته‌هاي گليم بافي، جاجيم بافي، رودوزي‌هاي سنتي، سفالگري، منبت و معرق چوب در اکثر استان‌ها رايج هستند، گفت: اين رشته‌ها به دليل هنر اموزان زيادي که دارند از وضعيت مناسبي نيز در توليد و بازار فروش برخوردارند.

وي در ادامه اظهار داشت: آنچه در اين بخش از اهميت برخوردار است ميزان اشتغال و فعاليت حرفه‌اي است که به واسطه اين رشته‌ها ايجاد مي‌شود.

سرپرست اداره اين اداره کل بيان داشت: با تأييد پيش نويس آيين نامه اجرايي قانون مشاغل خانگي وضعيت اين رشته‌ها در سطح استان‌هاي مختلف مشخص مي‌شود.

آرش بهادري در پايان گفت: در صورت تأييد نهايي فعالان اين رشته‌ها در استان‌هاي مختلف از تسهيلات برخوردار مي‌شوند./111

انتهای پیام/

کد خبر 1389060514